• Bezorgd in heel Nederland
  • Gratis op te halen in Amersfoort

Horstbrande Schapenkaas

Op onze Nederlandse kaasplank vind je onder andere de heerlijke Horstbrande Schapenkaas. Op deze pagina vind je meer informatie over deze Nederlandse kaas.

Horstbrande Schapenkaas

Op De Nederlandse Kaasplank vind je onder andere de bijzondere schapenkaas van Boerderij Horstbrande. Deze boerderij is één van de meest authentieke schapenboerderijen van Nederland. De hele keten van het fokken van de schapen tot het maken van het kaasproduct vindt plaats op één locatie. Boer Gerrit Boonzaaijer draagt zorg over het bedrijf en kenmerkt zich door een kleinschalige aanpak.

De Horstbrande Schapenkaas is romig, fris en vol van smaak. Deze bijzondere structuur van roomzachte smaak is ontstaan dankzij een eigenzinnig recept van boer Gerrit. 

De website van Horstbrande Schapenkaas vind je hier.

Horstbrande Schapenkaas op De Nederlandse Kaasplank

De Horstbrande Schapenkaas vind je op het kaasplankje van De Nederlandse Kaasplank. Wij verenigen de beste kazen van Nederland samen op één plank. Je kunt bij ons kant en klare kaasplankjes bestellen, waarna wij deze thuis bij jou bezorgen.

Dit doen we om de Nederlandse kaasboeren tijdens deze coronacrisis te steunen. De Nederlandse kaasmakers zijn voor de afzet van hun kaas vaak grotendeels afhankelijk van horeca. Dat ligt op het moment stil. Daarom bieden wij online kaasplankjes aan.

Samen maken we dit tot een succes! Bestel één van onze kaasplankjes via de webshop.

Bestel Nederlandse kazen in onze webshop: