• Bezorgd in heel Nederland
  • Gratis op te halen in Amersfoort

Kaasplankje met kerst

De ideale kaasplank tijdens de kerstdagen

Een kaasplankje bij jouw favoriete restaurant zit er deze kerstdagen niet in. Kerst vieren we dit jaar massaal thuis. Hoe zorg je er dan voor dat je jouw familie toch kunt verrassen dit kerstdiner? Met ons restaurantwaardige kaasplankje kom jij in ieder geval een heel eind!

Een restaurantwaardige kaasplank maken

Waarom zelf veel moeite doen voor een kaasplank, als je er ook eentje kant en klaar kunt bestellen? Onze Nederlandse kaasplanken hebben alles wat je maar wenst voor jouw kerstdagen. Kazen van de beste ambachtelijke kaasmakers in Nederland hebben zich verzameld op deze plank.

Zo hebben we een uitgebreide kaasplank oplopend van zacht naar pittig met een vijgencompote, maar ook een kleiner kaasplankje om bijvoorbeeld te nuttigen als dessert van jouw kerstdiner. Dit kaasplankje voor twee is ideaal wanneer je kerst in een klein gezelschap viert.

Daarnaast hebben we een heerlijk borrelpakket voor de kerstavond, bestaande uit drie wekelijks wisselende kazen, een worstje uit Amsterdam en een fles wijn uit Nijkerk. Ten slotte bieden we een volledig biologische plank aan. Kortom, genoeg keuze om jouw kerst tot een succes te maken!

LET OP: Bestel uiterlijk maandag 21 december voor 15:00 jouw kaasplank voor de kerstdagen. Deze zal dinsdagavond of woensdagavond bezorgd worden.

Ambachtelijke kaas van hoge kwaliteit

In heel Nederland thuis bezorgd

Ideaal voor tijdens kerst

Met onze kaasplank steun je de lokale boer

Onze kaasplanken konden we samenstellen met de beste kazen van Nederland. Deze komen van ambachtelijke boeren kaasmakers uit het hele land.

Veel van deze kleinschalige  kaasmakers in Nederland zijn voor hun afzet grotendeels afhankelijk van restaurants. Door de coronacrisis missen zij dit jaar een groot deel van hun omzet en kunnen daarom wel wat extra support gebruiken! Wanneer jij een kaasplankje bestel, steun je deze lokale boeren in deze lastige tijd!

Bestel één van onze kaasplankjes:


De Nederlandse Kaasplank

Kaasplank voor twee

Nederlands borrelpakket