Kaasplankje met kerst

De ideale kaasplank tijdens de kerstdagen

Deze kerst de show stelen met een kaasplank van alleen maar Nederlandse kazen? Bestel hem online bij De Nederlandse Kaasplank. Een restaurantwaardige plank met chèvre uit Oudwoude, camembert uit Zevenaar, natuurkorstkaas uit Lunteren en roodflorakaas en blauwaderkaas uit Lopikerkapel. 

Een restaurantwaardige kaasplank maken

Waarom zelf veel moeite doen voor een kaasplank, als je er ook eentje kant en klaar kunt bestellen? Onze Nederlandse kaasplanken hebben alles wat je maar wenst voor jouw kerstdagen. Kazen van de beste ambachtelijke kaasmakers in Nederland hebben zich verzameld op deze plank.

Zo hebben we een uitgebreide kaasplank oplopend van zacht naar pittig met een vijgencompote, maar ook een kleiner kaasplankje om bijvoorbeeld te nuttigen als dessert van jouw kerstdiner. Dit kaasplankje voor twee is ideaal wanneer je kerst in een klein gezelschap viert.

Daarnaast hebben we een heerlijk borrelpakket voor de kerstavond, bestaande uit drie wekelijks wisselende kazen, een worstje uit Amsterdam en een fles wijn uit Nijkerk. T

LET OP: Bestel uiterlijk maandag 19 december voor 14:00 jouw kaasplank voor de kerstdagen. Deze zal dinsdagavond of woensdagavond bezorgd worden.

Ambachtelijke kaas van hoge kwaliteit

In heel Nederland thuis bezorgd

Ideaal voor tijdens kerst

Met onze kaasplank steun je de lokale boer

Onze kaasplanken stellen we samen met de beste kazen van Nederland. Deze komen van ambachtelijke boeren kaasmakers uit het hele land.

Bestel één van onze kaasplanken:


De Nederlandse Kaasplank

Nederlands borrelpakket