Kaasplank kopen

Bestel een unieke kaasplank met de beste kazen van Nederlandse bodem en ontdek wat Nederland allemaal meer te bieden heeft dan Goudse kaas. De pakketten worden standaard 's avonds bezorgd door postnl. 

 

Let op! Wilt u in het weekend de kaasplank binnen hebben, bestel dan voor donderdag 14.00 uur. Dan komt de kaasplank vrijdagavond binnen. Bestelt u eerder in de week, maar wilt u het pakket vrijdagavond of in een andere week ontvangen, dan kan u het aangeven in het opmerkingenveld. Klik hier voor onze verzendkosten en levertijd.

MEEST GEKOZEN - Deze kaasplank is samengesteld met kazen van kleine, ambachtelijke boeren en kaasmakers. 100% van Nederlandse bodem. Vijf kazen oplopend van zacht naar pittig met een chutney van Wilde Chutney.

Echt lekker genieten met ambachtelijke producten van Nederlandse bodem? Dan is dit borrelpakket voor jou. Vier Nederlandse kazen met een chutney van stoofpeer en een worstje uit Amsterdam.

Mensen inspireren om beter vlees te eten, dat willen ze bij Brandt & Levie. Daarom zijn ze zelf worst gaan maken van goed gehouden Nederlands varken. En nog biologisch ook. Inmiddels zijn ze door heel Nederland bekend, met meerder smaken droge en verse worst. 

Wilde Chutney

€ 5,95

Wilde Chutney

€ 5,95

Wilde Chutney is een merk van Elaine uit Amsterdam. Naar haar Ierse roots maakt zij de lekkerste chutneys. Alle ingrediënten zijn uit eigen tuin, wild geplukt of van lokale producenten. Aanrader voor het najaar is haar chutney van stoofpeertjes. Wijn bij het kaasplankje

Op wijngaard Aan de Breede Beek in Nijkerk doet wijngaardenier Henk Breugem aan kleinschalige, duurzame wijnbouw. Inmiddels heeft de wijngaard al een aantal uitstekende wijnen voortgebracht die prijzen winnen in binnen- en buitenland. In 2019 is Henk zelfs bekroond tot  Beste Wijngaardenier van Nederland.

 

We hebben liggen: De Johanniter, een witte wijn uit 2019. De Regent, een rode wijn uit 2018. De Secco Muscato een mousserende wijn en de Breede Beek Brut, een mousserende wijn nog gemaakt volgens de champagne-methode.  Voor de eerste drie geldt: koop je er zes dan betaal je er vijf.