• Bezorgd in heel Nederland
 • Gratis op te halen in Amersfoort

Kaasplankje kopen

Bestel een uniek kaasplankje met de beste kazen van Nederlandse bodem en steun de kaasmakers in deze coronacrisis. 

 

Let op! Wilt u in het weekend de kaasplank binnen hebben, bestel dan voor donderdag 14.00 uur. Dan komt de kaasplank vrijdagavond binnen. Bestelt u eerder in de week, maar wilt u het pakket vrijdagavond of in een andere week ontvangen, dan kan u het aangeven in het opmerkingenveld. Klik hier voor onze verzendkosten en levertijd.

MEEST GEKOZEN - Deze kaasplank is samengesteld met kazen van kleine, ambachtelijke boeren en kaasmakers. 100% van Nederlandse bodem. Vijf kazen oplopend van zacht naar pittig met een vijgencompote.

Echt lekker genieten met ambachtelijke producten van Nederlandse bodem? Dan is dit borrelpakket voor jou. Drie wekelijks wisselende kazen, een worstje uit Amsterdam en een fles wijn uit Nijkerk. 

Deze kaasplank is samengesteld met vier zachte kazen van biologische boeren en kaasmakers. Een zachte geitenkaas, een witschimmel, een harde kaas en een blauwaderkaas. 

  Omdat we deze dagen maar met weinig mensen kunnen borrelen, een kaasplankje voor twee personen. Drie bijzondere, Nederlandse kazen met een vijgenchutney uit Amsterdam. 


  Wijn bij het kaasplankje

  Op wijngaard Aan de Breede Beek in Nijkerk doet wijngaardenier Henk Breugem aan kleinschalige, duurzame wijnbouw. Inmiddels heeft de wijngaard al een aantal uitstekende wijnen voortgebracht die prijzen winnen in binnen- en buitenland. In 2019 is Henk zelfs bekroond tot  Beste Wijngaardenier van Nederland.

   

  We hebben liggen: De Johanniter, een witte wijn uit 2019. De Regent, een rode wijn uit 2018. De Secco Muscato een mousserende wijn en de Breede Beek Brut, een mousserende wijn nog gemaakt volgens de champagne-methode.  Voor de eerste drie geldt: koop je er zes dan betaal je er vijf. 


  Extra: