• Bezorgd in heel Nederland
  • Gratis op te halen in Amersfoort

Kaasplank kopen

Bestel een unieke kaasplank met de beste kazen van Nederlandse bodem en ontdek wat Nederland allemaal meer te bieden heeft dan Goudse kaas. De pakketten worden standaard 's avonds bezorgd door postnl. 

 

Bestellen voor de kerstdagen kan ruim van te voren! Maandag 19 december is de laatste dag dat de kaasplanken verstuurd worden. Dan zijn ze dinsdagavond of eventueel woensdagavond binnen. En dan is alle kaas houdbaar tot ten minste 2 januari! 

 

Let op! Wilt u in het weekend de kaasplank binnen hebben, bestel dan voor donderdag 14.00 uur. Dan komt de kaasplank vrijdagavond binnen. Bestelt u eerder in de week, maar wilt u het pakket vrijdagavond of in een andere week ontvangen, dan kan u het aangeven in het opmerkingenveld. Klik hier voor onze verzendkosten en levertijd.

MEEST GEKOZEN - Deze kaasplank is samengesteld met kazen van kleine, ambachtelijke boeren en kaasmakers. 100% van Nederlandse bodem. Vijf kazen oplopend van zacht naar pittig met een vijgencompote.

Echt lekker genieten met ambachtelijke producten van Nederlandse bodem? Dan is dit borrelpakket voor jou. Drie wekelijks wisselende kazen, een worstje uit Amsterdam en een fles wijn uit Nijkerk. 

Mensen inspireren om beter vlees te eten, dat willen ze bij Brandt & Levie. Daarom zijn ze zelf worst gaan maken van goed gehouden Nederlands varken. En nog biologisch ook. Inmiddels zijn ze door heel Nederland bekend, met meerder smaken droge en verse worst. 

 

Wat moet je dan kiezen? Wil je een basic worstje, kies dan voor knoflook. Niet schrikken, knoflook zit in zowat elke droge worst. Een klassieker uit Italië (daar hebben de heren het vak geleerd) is het worstje met venkelzaad. Meest verkocht is de worst met truffel, met de echte uit Italië, geen chemische troep. 

Omdat we deze dagen maar met weinig mensen kunnen borrelen, een kaasplankje voor twee personen. Drie bijzondere, Nederlandse kazen met een vijgenchutney uit Amsterdam. 


Wijn bij het kaasplankje

Op wijngaard Aan de Breede Beek in Nijkerk doet wijngaardenier Henk Breugem aan kleinschalige, duurzame wijnbouw. Inmiddels heeft de wijngaard al een aantal uitstekende wijnen voortgebracht die prijzen winnen in binnen- en buitenland. In 2019 is Henk zelfs bekroond tot  Beste Wijngaardenier van Nederland.

 

We hebben liggen: De Johanniter, een witte wijn uit 2019. De Regent, een rode wijn uit 2018. De Secco Muscato een mousserende wijn en de Breede Beek Brut, een mousserende wijn nog gemaakt volgens de champagne-methode.  Voor de eerste drie geldt: koop je er zes dan betaal je er vijf.