De droge worst van Brandt&Levie

In ons borrelpakket vind je onder andere de authentieke worst van Brandt&Levie. Deze worst is niet alleen heel lekker, maar ook geproduceerd op een verantwoorde manier.

Over de Brandt&Levie worstmakers 

De worst van Brandt&Levie wordt geproduceerd door de drie chefs Jiri, Geert en Samuel. Ze hebben de belangrijke missie om mensen te inspireren om beter vlees te gaan eten.

Ze werken uitsluitend met goed gehouden varkens. Dit zijn varkens die opgroeien bij biologische boeren in Nederland en boeren met een duidelijke visie op varkenslevens: een varken laten opgroeien op een natuurlijke manier. De varkens krijgen veel aandacht, kunnen opgroeien bij hun moeder en kunnen vrij rondlopen in het bos of de wei.

De worstenmakerij is ontstaan na een jarenlange zoektocht naar het produceren van een heerlijke worst op een eerlijke manier. Hun worsten en vleeswaren zijn inmiddels populair in heel Nederland en de populariteit is zelfs groeiende in het buitenland.

Bezoek de website van de Brandt&Levie worstmakers hier

 

Brandt&Levie Worstmakers bestellen

De worst van Brandt&Levie worstmakers vind je in ons online te bestellen Nederlands borrelpakket. In dit borrelpakket vind je een aantal van de beste kazen van ambachtelijke kaasmakers en boeren in Nederland.

Veel van dit soort  kaasmakers in Nederland zijn voor hun afzet grotendeels afhankelijk van de restaurants die de kaas kopen. Door de coronacrisis missen zij dit jaar een groot deel van hun omzet en kunnen daarom wel wat extra support gebruiken! Wanneer jij een kaasplankje koopt, steun je deze lokale boeren in deze lastige tijd!

De worst van Brandt&Levie vind je in onze uitgebreide Nederlandse borrelpakket en is ook apart te bestellen. Na het kopen, bezorgen wij dit pakket in heel Nederland! Een kant-en-klaar borrelpakket, gewoon bij jou thuis bezorgd! Dat klinkt toch niet verkeerd? Bestel snel in onze webshop.

Bestel de worst van Brandt&Levie in onze webshop: