Boerderij Köning

Op de Nederlandse kaasplank vind je onder andere kaas van Boerderij Köning. Op deze pagina vind je meer informatie over deze boerderij en haar kazen.

Over Boerderij Köning

Eén van de kazen van onze Nederlandse kaasplank komt van Boerderij Köning. Deze boerderij is gelegen in de Liemers, een streek tussen Rijn en IJssel. Er wordt daar met veel plezier gewerkt met dieren op het land. De boerderij bestaan onder andere uit een melkveehouderij. Een klein deel van de melk van de melkveehouderij wordt in hun kaasmakerij verwerkt tot zeer bijzondere kaasjes.

Door rauwmelks te werken en door met veel geduld te werken, komen de kazen van deze boerderij goed tot hun recht. De kaas die we van Boerderij Köning verkopen is een heerlijk fluweelzacht en romig kaasje. De kaas heeft een volle smaak en wordt met de hand gezouten.

Bezoek de website van Boerderij Köning hier.

Over De Nederlandse Kaasplank

De kaas van Boerderij Köning vind je op onze online te bestellen Nederlandse Kaasplank. Op onze kaasplankjes verenigen we de beste ambachtelijke kazen van de Nederlandse kaasmakers.

Deze kaasboeren zijn vaak grotendeels afhankelijk van hun afzet aan de horeca. Die moeten ze door de coronacrisis missen. De Nederlandse Kaasplank zet zich in om deze boeren te ondersteunen door kant en klare kaasplankjes bij mensen thuis te bezorgen.

Wanneer jij een kaasplankje bij ons bestelt, steun je dus de lokale boer in deze lastige tijd! Bestel een kaasplankje in de webshop!

Bestel Nederlandse kazen in onze webshop: