De Gooische Kaaskoerier

De Nederlandse kaasplank werkt samen met De Gooische Kaaskoerier. Op deze pagina vind je meer informatie over dit bijzondere kaasbedrijf.

Over De Gooische Kaaskoerier

De Gooische Kaaskoerier is een kaasspecialist op markten door heel Nederland heen. De specialist staat bekend om haar vakmanschap: de mensen van De Gooische Kaaskoerier weten je altijd net iets meer te vertellen over de kaas die ze verkopen. Op de markt staan ze graag klaar om jou te adviseren over de lekkerste kazen voor op je brood, als maaltijd en op de kaasplank.

De Gooische Kaaskoerier biedt een ontzettend breed en goed assortiment aan kazen en delicatessen. In de jaren zeventig werd het bedrijf opgericht door Jan en Janny Roos. Inmiddels wordt de Gooische Kaaskoerier geleidt door de bevlogen Rogier Roos, de tweede generatie.

De website van de Gooische Kaaskoerier vind je hier.

Over De Nederlandse Kaasplank

De Nederlandse Kaasplank verkoopt kant en klare kaasplankjes bij jou thuis. Deze kaasplanken bevatten de beste kazen van ambachtelijke kaasmakers door heel Nederland. 

Veel van deze kleinschalige en ambachtelijke kaasmakers in Nederland zijn grotendeels afhankelijk van hun afzet aan de horeca. Door de coronacrisis moeten zij daardoor een groot deel van hun inkomsten missen. Ze kunnen dus wel wat extra support gebruiken.

Met een aankoop bij De Nederlandse Kaasplank steun jij deze kaasmakers en kunnen we blijven genieten van de prachtige producten van Nederlandse bodem!

Samen maken we dit tot een succes! Bestel één van onze kaasplankjes via de webshop.

Bestel de Nederlandse kazen in onze webshop: