Wilde Chutney

Op onze Nederlandse kaasplank vind je onder andere een heerlijke rode uienchutney van Wilde Chutney. Wat Wilde Chutney is, lees je op deze pagina!

Over de Wilde Chutney

Om het kaasplankje perfect af te maken, vind je naast onze kazen ook een authentiek potje vijgencompote van de Wilde Chutney. Wilde Chutney maakt kleine potjes chutney, marmalade en compote. Het gebruikt daarvoor gefermenteerde producten. Waar mogelijk worden deze producten lokaal en organisch verbouwd.

De website van Wilde Chutney bezoek je hier.

 

Wilde Chutney op De Nederlandse Kaasplank

De vijgencompote van Wilde Chutney vind je op de Nederlandse Kaasplank. Dit heerlijke kaasplankje bestaat uit de beste ambachtelijke kazen van Nederlandse kaasmakers. Het kaasplankje is online te bestellen en wordt bezorgd in heel Nederland!

Door de coronacrisis missen kaasmakers een groot gedeelte van hun omzet. Waar ze normaal aan veel horeca leveren, valt die afzet nu weg. Ze kunnen dus wel een steuntje in de rug gebruiken! Met een aankoop bij De Nederlandse Kaasplank steun jij de lokale kaasmaker en kun je ook nog eens genieten van een ontzettend luxe en overheerlijk kaasplankje.

Bestel online kaasplankjes in onze webshop!

De Wilde Chutney compote vind je op deze kaasplankjes: